Algemene voorwaarden

Lisanne’s Photography

Algemene voorwaarden Familie shoot en Couple shoot

Lisanne’s Photography wil jullie prachtige foto’s bezorgen, maar ook een hele fijne ervaring. Daarom zijn er voorwaarden van toepassing zodat jullie van tevoren goed weten waar jullie aan toe zijn.

1          Voor de shoot

Het boeken van de fotoshoot

1.1           Jullie kiezen een pakket voordat de fotoshoot begint en gaan daarmee akkoord met de prijzen zoals vermeld op de website. Achteraf kunnen altijd extra foto’s besteld worden tegen vermelde tarieven.

1.2           Een fotoshoot is definitief als jullie het boekingsformulier hebben ingevuld en bevestigend hebben gereageerd op de bevestigingsmail van Lisanne’s Photography. Met jullie bevestiging gaan jullie ook akkoord met deze algemene voorwaarden.

1.3 De prijzen zijn inclusief BTW. De foto’s zijn altijd op een mooie buitenlocatie zoals door Lisanne’s Photography aangegeven. Bij het boeken van een fotoshoot verder dan 20 km van Emmerschans 8 in Veenendaal vandaan rekent Lisanne’s Photography reiskosten à 0,23 per km.

Bij annulering of verzetten

1.3          Bij een annulering minder dan 24 uur voor de shoot brengt Lisanne’s Photography 50% van de kosten in rekening. Binnen 48 uur voor de shoot afzeggen kost 25% van de factuur. Verzetten in verband met ziekte of slecht weer kan natuurlijk wel altijd in overleg. De nieuwe afspraak moet dan wel binnen twee maanden alsnog plaatsvinden.

2          Tijdens de shoot

Bij mislukken

2.1       Mochten de foto’s door technische oorzaken niet geleverd kunnen worden, dan wordt er op kosten van Lisanne’s Photography een nieuwe shoot gedaan.

2.2       Mochten er te weinig goede foto’s zijn om pakket 3 te leveren, dan houdt Lisanne’s Photography zich het recht voor om achteraf alsnog pakket 1 of 2 als basis aan te bieden. De foto’s kunnen jullie altijd zelf uitkiezen.

Aansprakelijkheid

2.3       Lisanne’s Photography kan niet aansprakelijk gehouden worden voor schade aan materialen of personen tijdens de fotoshoot.

2.4       Lisanne’s Photography bewaart de foto’s een halfjaar. Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor het opslaan en back-uppen van de foto’s. Lisanne’s Photography kan niet aansprakelijk gehouden worden voor het kwijtraken van de foto’s.

2.5       Lisanne’s Photography kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in afdrukken of fotoproducten die jullie zelf bestellen.

 

3          Na de shoot

Bewerking      

3.1       Lisanne’s Photogrpahy bewerkt de foto’s naar eigen inzicht volgens de eigen stijl die te zien is in het online portfolio. Bij boeken gaat een klant akkoord met het bewerken in deze stijl. Indien extra nabewerking gewenst is, brengt Lisanne’s Photography hiervoor in overleg met jullie extra kosten in rekening.

Ontvangen van de foto’s

3.2       Na de shoot ontvangen jullie na uiterlijk 21 dagen een weblink met inlogcode. Daar staan jullie foto’s in klein formaat en met watermerk. Lisanne’s Photography levert altijd een aantal bewerkte foto’s aan als voorbeeld. Jullie kunnen via het online format aangeven welke foto’s jullie verder bewerkt willen hebben in groot formaat (afhankelijk van jullie gekozen pakket).

3.3       Nadat jullie je keuze hebben gemaild, ontvangen jullie binnen uiterlijk 10 werkdagen na jullie betaling de gekozen foto’s bewerkt en in hoge resolutie via WeTransfer op de mail. Indien van toepassing volgen fotoproducten binnen drie weken na het leveren van de foto’s.

Betaling

3.4       Jullie ontvangen de factuur nadat jullie de foto’s hebben uitgekozen. De betaling moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt. Jullie ontvangen de hoge resolutie foto’s nadat de betaling binnen is bij Lisanne’s Photography uiterlijk na tien werkdagen.

Eigendom en copyright

3.5       Jullie mogen de foto’s binnen huiselijke kring gewoon gebruiken. De foto’s blijven wel eigendom van Lisanne’s Photography. Jullie mogen de foto’s dus niet verder bewerken of aanpassen. Ook mogen jullie de foto’s buiten huiselijke kring (bijvoorbeeld op social media of op websites, in wedstrijden enz.) alleen gebruiken met het noemen van Lisanne’s Photography als de fotograaf.

3.6       Lisanne’s Photography gebruikt een kleine selectie van de foto’s op de eigen bedrijfspagina en website. Hiervoor wordt van tevoren bij jullie toestemming gevraagd.

3.7       De getoonde foto’s op website en social media van Lisanne’s Photography zijn eigendom van Lisanne’s Photography en mogen niet gedownload, opgeslagen of op enige manier gebruikt worden. Als dit wel gebeurt, brengt Lisanne’s Photography €250,- per foto in rekening.